Myrtaly Logo

Δελτίο Τύπου 2013/11/07

To EKA καταγγέλλει την επίθεση των δυνάμεων των ΜΑΤ, στις 3 τα ξημερώματα της 6ης Νοεμβρίου, στους εργαζόμενους και τα μέλη του ΣΕΤΤΕΑ που περιφρουρούσαν από τις 12 τα μεσάνυχτα την απεργία της ΓΣΕΕ, έξω από κέντρο διανομής της ΑCS στην Πέτρου Ράλλη.

Στην περιφρούρηση πήραν μέρος και συνδικαλιστές από την διοίκηση και το προεδρείο του ΕΚΑ. Οι εργαζόμενοι παρέμειναν στο χώρο παρά τις συχνές επιθέσεις των ΜΑΤ μέχρι τις 6 το πρωί.

Οι εργαζόμενοι ασκούσαν το δικαίωμα της περιφρούρησης της γενικής πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και σαν βασικό αίτημά τους είχαν την καταβολή δεδουλευμένων και αποζημιώσεων στα πρακτορεία της εταιρείας στον Άλιμο και τη Γλυφάδα, και δέχτηκαν αναίτια επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων με ξύλο και χημικά. Η αστυνομία σε ρόλο σεκιούριτι και απεργοσπάστη στην ΑCS προσπάθησε να εκφράσει ...τα «δίκαια» και τα συμφέροντα της γνωστής σε όλους μας εταιρίας.
Η εταιρία επιχειρεί να εφαρμόσει  στα καταστήματά της το Success Story  της κυβέρνησης που περιλαμβάνει υψηλότατη κερδοφορία μέσα στην κρίση και μισθούς 400 ευρώ.

Κυβέρνηση, αστυνομία και εργοδοσία της ACS  είναι γελασμένοι εάν νομίζουν ότι με την βία θα μπορέσουν να κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων και του ΣΕΤΤΕΑ.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ.