Myrtaly Logo

Δελτίο Τύπου 2014/05/13

Το ΕΚΑ χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους μας, που αγωνίζονται για το δικαίωμα στη ζωή, για εργασία με αξιοπρέπεια. Με αυτούς τους όρους δίνουν τον αγώνα οι συνάδελφοί μας εργαζόμενοι απολυμένοι στην ΕΡΤ. Με αυτούς τους όρους δίνουν τον αγώνα οι απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών.

Καλούμε όλα τα σωματεία μέλη μας, όλους τους εργαζόμενους της Αθήνας να σταθούν αλληλέγγυοι στον δίκαιο αγώνα τους. Τους καλούμε να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους – απολυμένους της ΕΡΤ, συμμετέχοντας στο ραδιομαραθώνιο, που αύριο Τετάρτη 14 Μαΐου διοργανώνει η ΠΟΣΠΕΡΤ, σε συνεργασία με το Κόκκινο και όσους άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς ανταποκριθούν, για να μπορέσουν να συνεχίσουν αυτό που έντεκα ολόκληρους μήνες παράγουν. Να συνεχίσουν εθελοντικά την παραγωγή Πλήρους Προγράμματος της αυτοδιαχειριζόμενης ελεύθερης ΕΡΤ, με όλα τα προγράμματα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ σε λειτουργία, που μεταδίδονται μέσω της ΕΡΤ 3, διαδικτυακά από το ERTOPEN, από τα FM μέσω των περιφερειακών ΕΡΑ σ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από τα βραχέα για την ενημέρωση των ομογενών. (Απεργιακό Ταμείο ΠΟΣΠΕΡΤ – ΕΘΝΙΚΗ: GR3901101800000018048007100)

Τους καλούμε να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στις εργαζόμενες – απολυμένες καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών, με τη φυσική τους παρουσία στα αντίσκηνα του αγώνα, που αυτές οι περήφανες γυναίκες έστησαν για να μας θυμίζουν τη βαρβαρότητα της εξουσίας και ταυτόχρονα την αγορά και διακίνηση της μπλούζας – σύμβολο, ώστε να συμβάλουμε και ουσιαστικά στις ανάγκες του αγώνα.

Όλοι μαζί μπορούμε να Νικήσουμε

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας