Myrtaly Logo

Δελτίο Τύπου 2014/10/23

Την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 έγινε συνάντηση ανάμεσα στην Διοίκηση του ΕΚΑ και αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Φαρμακευτικών και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδος, που αποτελείτο από τον Πρόεδρο της ΠΟΙΕ-ΦΣΕΚ Νουχάκη Σταύρο, τον Γενικό Γραμματέα Αντώνη Κατραμαδάκη, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Κώστα Κωστούρο και το μέλος της Διοίκησης του ΕΚΑ και μέλος του Δ.Σ. του ΤΕΑΥΦΕ Γιώργο Κακαριάρη.

Οι Φαρμακοϋπάλληλοι έθεσαν υπ΄ όψιν της Διοίκησης τα προβλήματα που δημιουργούνται σε όλα τα Ταμεία υποχρεωτικής επικουρικής ασφάλισης από την έκδοση της Υπουργικής απόφασης με ΦΕΚ 2751 15.10.2014 που καταργεί τον ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ και ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ χαρακτήρα τους.

Επιπλέον στον ΚΛΑΔΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ των Φαρμακοϋπαλλήλων (ΤΑΥΦΕ) αυτό που συμβαίνει είναι σκανδαλώδες! Ενώ η Διοίκηση έχει εκπέσει βάσει του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας προ 4μηνου, εξακολουθεί να λειτουργεί ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ανασυντέθηκε αυθαίρετα παρ΄ ότι η σύνθεση της έχει ορισθεί με Υπουργική απόφαση, εκπονεί Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας και προκήρυξε και εκλογές!!!!!

ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ: