Myrtaly Logo

Δελτίο Τύπου 2013/04/29

Χθες, 28 Απρίλη 2013, 168 Βουλευτές έστησαν στον τοίχο για μια ακόμα φορά τους εργαζόμενους. Απαξίωσαν και πάλι την εργασία, την αμοιβή της και την αξιοπρεπή διαβίωση όλων εμάς των εργαζόμενων βάζοντας ανώτερη (!!) αμοιβή τα 490 Ευρώ και τα 427 Ευρώ το μήνα, για όσους είναι κάτω των 25 ετών, είναι άνεργοι και προσφέρουν κοινωνική εργασία. Η ρύθμιση που είναι στο νόμο του ενός άρθρου που ψήφισαν χθες, είναι ο προπομπός του νέου κατώτερου μισθού.

Επιπλέον, με υπουργικές αποφάσεις θα μειώνουν ή και θα μηδενίζουν στους αγαπημένους τους «επενδυτές» τις εργοδοτικές τους εισφορές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, οι οποίες κατά τον κύριο Στουρνάρα είναι οι υψηλότερες της Ευρώπης, διαλύοντας με αυτό τον τρόπο τα ασφαλιστικά μας ταμεία και τις όποιες δυνατότητες τους έχουν απομείνει μετά τα δομημένα ομόλογα και το κούρεμα, για συντάξεις και υγειονομικές παροχές.

Η τρόϊκα τέλος, επέβαλλε τη σκληρότητα των απολύσεων στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, μέσω της κατάργησης Οργανισμών και οργανικών θέσεων,αφού χρησιμοποίησαν επικοινωνιακά τον εύπεπτο λόγο των επιόρκων.

Την Τετάρτη 1η ΜΑΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ & ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ Πλ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ